Bună, sunt Mihaela,

Ca fotograf, îmi doresc ca fotografiile mele să transmită emoţii, pentru că în spatele fiecărei fotografii există o poveste.

Fotografia nu înseamnă o simplă apăsare pe butonul unui aparat foto. Fotografia este o stare de spirit, o emoţie, o trăire intensă a momentului surprins.

În momentul în care un fotograf, reuşeşte să se deconecteze de la tot ce este în jurul său şi să fie concentrat 100% la ceea ce vede prin obiectivul aparatului, reuşeşte să spună poveşti prin intermediul fotografiilor.

Cum spuneam mai devreme, în spatele fiecărei fotografii există o poveste, aşa că o să vă las pe dumneavoastră să descoperiţi povestea fotografiilor mele.

Fotografii Nuntă

« of 4 »

Cununie civilă

Botez

« of 2 »

Trash the dress

« of 2 »

Portrete

« of 3 »

Copii

« of 2 »

Natură

« of 3 »

Viaţa monahală

« of 4 »

Testimoniale

Fotografiile reușesc de multe ori să ne aducă în prezent lucruri întâmplate ieri, să ne dea răspunsuri la unele întrebări și să ne ofere un refugiu când avem nevoie de el.
Fie că este vorba despre fiorii începerii unei vieți în doi, despre inocența unui prunc de curând venit în lume, despre zâmbetul sincer al unui copil sau despre blândețea și înțelepciunea trădate de privirea unui bătrân, ceea ce simțim privind o fotografie este emoție.
Mihaela reușește să surprindă aceste emoții și să le transmită. Lucrează cu sufletul și niciodată nu spune NU când are ocazia să bucure pe cineva cu fotografiile sale.
Georgiana & Cristian
Mihaela, am trăit momente unice la nunta noastră, am trăit momente unice atunci când am fost însărcinată și în special atunci când am născut.
Îți mulțumim pentru că ai reușit să surprinzi aceste momente prin frumoasele fotografii pe care ni le-ai făcut.
Ne bucurăm ca ești alături de noi. Te așteptăm și la botez ☺
Angela & Cristi
Am căutat un fotograf profesionist pentru ziua în care vom deveni o familie și credem noi, l-am găsit în Mihaela Rotaru pe cel mai bun.
Colaborarea cu dumneaei a fost cu siguranță mai bună decât ne-am fi putut închipui, deoarece din câteva cuvinte a înțeles ce ne dorim și s-a adaptat stilului nostru.
Nemaivorbind de surpriza, bucuria și încântarea cu care am privit fotografiile atât de frumoase pe care le-am primit.
Îi mulțumim și o recomandăm tuturor celor care vor să aibă niște fotografii pe care să le privească cu aceeași bucurie și mulțumire în suflet ca prima dată.
Emilia & Mihai

Contact

Mihaela Rotaru